Hvert produkt repræsenterer OS, og vi føler derfor et stort ansvar for hvert enkelt produkt fra råvare til færdigt produkt.

Vi stiller derfor strenge krav til vores nuværende samarbejdspartnere og samarbejder udelukkende med producenter, der har opnået certificeringsstandarder såsom IFS (International Food Standard) og/eller BRC (Global Standard for Food Safety) på de højeste certificeringsniveauer/grade A.

Dette sikrer, at alle vores produkter opfylder en høj fødevaresikkerhed i hele produktionsforløbet.

logo-4

MSC

We are MSC certified. Look for the blue MSC label.

MSC-C-57940

ASC

We are ASC certified. Look for the aqua green ASC logo.

ASC-C-02693

logo-3b
logo-1-2a

IFS & BRC

IFS og BRC stiller detaljerede krav om f.eks. virksomhedens indretning, hygiejneregler, uddannelsestræning samt hele kølekæden og stiller derfor væsentlig større krav til kontrol og dokumentation end blot en almindelig HACCP certificering.

GLOBAL G.A.P

GLOBALG.A.P. er en kvalitetsstandard for sikker- og bæredygtig fødevareproduktion. GLOBALG.A.P. standard sætter meget strenge kriterier for opfyldelse af god fiskepraksis, som en certificeret opdrætter skal overholde. Det betyder ligeledes, at der kan spores tilbage til en certificeret opdrætter og produktionsanlæg helt ned til et enkelt produkt.

Når man har en sådan certificering, bliver man løbende kontrolleret uanmeldt. En certificering foretages af et uvildigt certificeringsfirma f.eks. Bureau Veritas www.bureauveritas.dk

Derudover foretager vi selv som ansvarlig virksomhed flere gange årligt anmeldt eller uanmeldt certificering og kontrol.

Denne kontrol kombineret med moderne fabrikker, som er optimalt indrettede og som konstant teknologioptimeres, sikrer en høj kvalitet og hygiejne, som er essentiel, når der arbejdes med fødevarer.

logo-7c

VORES EGNE INSPEKTIONER

Derudover foretager vi selv, som ansvarlig virksomhed, flere gange årligt anmeldt eller uanmeldt certificering og kontrol.

Denne kontrol kombineret med moderne fabrikker, som er optimalt indrettede og som konstant teknologioptimeres, sikrer en høj kvalitet og hygiejne, som er essentiel, når der arbejdes med fødevarer.

SMAGSTEST

Vi har hver fredag konkret testsmagning af egne og konkurrerende produkter indenfor et udvalgt segment.

Dette sikrer, at vi konstant er tæt på vores egne og konkurrerende produkter og løbende laver opfølgninger samt tilpasninger efter vores testanalyser.

Disse standarder/procedurer sikrer – og skal være med til at sikre – produkter af den bedste kvalitet, som opfylder forbrugerens forventninger og gerne mere til.

varefakta-food-with-you

MÆRKNING

Vi har indgået et langsigtet samarbejde med varefakta. Varefakta er en uafhængig og privat selvejende organisation og dermed fuldstændig ufrivillig.

Herved sikrer vi udarbejdelse af deklaration, således at deklarationerne altid er i overensstemmelse med de gældende lovgivningsmæssige krav, og altid lever op til det enkelt lands specifikke krav.

Varefakta foretager løbende stikprøvekontroller af vores produkter for uvildig analysebedømmelse. Dette sikrer, at vi konstant har fokus på kvaliteten.

Vi ønsker at være mere end på forkant med de gældende lovgivningskrav og dertil er Varefakta den perfekte sparringspartner for Food with You ApS i bestræbelserne på fortsat kontrolleret vækst.