Food with You ApS
er en professionel og seriøs samarbejdspartner

Vi forhandler udelukkende fødevarer af høj kvalitet fra specielt udvalgte fiske- og skaldyrsleverandører. De udvalgte leverandører er hver især nogle af de stærkeste inden for røg, fersk og frost.

FoodWithYou_fisk-retail-foodservice

Vores målsætning er at blive den fortrukne samarbejdspartner for detail- og cateringvirksomheder i Europa.

Vi arbejder med samarbejdspartnere i hele verden og ønsker kun at samarbejde med de bedst certificerede og mest innovative producenter – hvor målet er at skabe merværdi for kunden.

fisk-logistik

FOOD WITH YOU ApS
BYGGER PÅ
5 VÆRDIER:

INNOVATION

Hos Food with You ApS er vi forandringsparate og nyskabende. Vi jager konstant nye innovative produkter, som kan sikre værdiudvikling for vores kunder.

OMKOSTNINGSOPTIMERING

Vi optimerer konstant og bliver aldrig tilfredse med tingenes tilstand. Vi vil gøre tingene smartere og ikke mindst så simpelt som muligt i vores daglige tilgang til den enkelte opgave.

fisk-retail-vaerdi

TROVÆRDIGHED

We walk the talk” – vi gør det, vi siger. Vi vil opfattes som dygtige, fagligt professionelle og seriøse i vores daglige adfærd. Vi ønsker at være en troværdig samarbejdspartner i vores tilgang til alle opgaver – store som små.

INVOLVERING

Vi har en åben og nytænkende virksomhedskultur, der ansporer til at søge og tage ansvar, dele viden og være troværdige i vores kommunikation.

RESPEKT

Vi lytter til hinanden og vores kunder. Vi er altid konstruktive i vores tilgang. Food with You ApS er en virksomhed, hvor fælles mål og beslutninger respekteres og efterleves i alle led. 

VORES PRIMÆRE KUNDEGRUPPER I B2B

  • Skandinavisk detailhandel

  • Fødevaredistribution (fødevaregrossister)

  • Cateringsgrossister

  • Europæiske supermarkeder (store og små kæder)

SERIØS SAMARBEJDSPARTNER

Vi stiller store krav til os selv og vores samarbejdspartnere, og vi vover den påstand, at vi er den bedste og mest seriøse samarbejdspartner inden for seafood.

OPTIMERET RÅVAREINDKØB

Vi kan sikre de bedste priser, da vi optimerer vores samlede råvareindkøb til det rigtige tidspunkt ift. sæson og/eller pris i markedet.

SIKRE FASTE KONTRAKTPRISER

Vi køber hovedparten af vores råvarer selv og har derved også mulighed for at sikre faste kontraktpriser.

OPTIMALE AFTALEBETINGELSER

Vi sikrer derudover optimal optimering/timing af produktionskapaciteten hos vores udvalgte samarbejdspartnere og kan derved sikre de mest optimale aftalebetingelser.

kontrakt-detail

VI ER PARATE TIL AT INVESTERE I
ET LANGSIGTET SAMARBEJDE, ER DU?

Kontakt os for samarbejde. Når vi indgår et samarbejde, er vores fælles målsætning konstant at udfordre status quo.
Vi kan sikre en ny tilgang til et spændende, større og mere værdiskabende produktsortiment.